Logga

Utställningar

Magic City

Magic City

Magic City hade premiär 28 oktober 2017 och pågår till 4 mars på Magasin 9 i Stockholm.

"MAGIC CITY - THE ART OF THE STREET presenterar dagens mest vitala och fantasifulla konstform – Street Art – i all dess mångfald: politisk, lyrisk, bitande, kritisk och alltid underhållande. På varje vägg, hörn och gata i denna magiska stad av konst finner du verk från 60 av världens bästa gatukonstnärer. Ett visuellt äventyr! Magic City är mer än bara en utställning. Det är en lekplats för fantasin, vilket även är det uttalade målet från intendenterna Carlo McCormick och Ethel Seno."

Magic City webbplats

Tutankhamun

Tutankhamun

TUTANKHAMUN ställdes ut på Malmömässan hösten-vintern 2012-2013 och på Magasin 9 i Stockholm vintern-våren 2016-2017.

"I utställningen ”TUTANKHAMUN – Graven och skatterna” kommer du som besökare riktigt nära föremålen och får också en unik chans att uppleva gravkammaren precis så som den såg ut när Howard Carter för första gången såg den 1922.

Grav- och skattkamrarna kan inte ses på det här sättet någon annanstans i världen – inte ens i Egypten. Känslan av gravens ursprungliga utseende kan bara upplevas på denna utställning: virtuell arkeologi gör att världar som inte längre existerar i sin helhet blir tillgängliga igen."

Tutankhamun webbplats

Body Worlds Hälsa

Body Worlds Hälsa

BODY WORLDS HÄLSA ställdes ut på Malmömässan under hösten-vintern 2016-2017.

"Utställningen förmedlar kunskaper om det underverk som utgörs av den mänskliga kroppen och inspirerar besökarna till att leva ett rikare, mer vitalt liv och på så sätt utnyttja sin fulla potential.

I detta samarbete mellan kroppsdonatorer, anatomiexperter och besökare fungerar kroppsdonatorerna – vilka lämnat juridiskt samtycke till att medverka i BODY WORLDS – som guider och lärare på en resa mot hälsa, välbefinnande och vitalitet.

BODY WORLDS HÄLSA hyllar den mänskliga kroppens kapacitet och rörelseförmåga genom effektfulla skildringar av kroppens fulländade form och komplexa funktioner.

Med hjälp av autentiska kroppar, fängslande installationer och multimedia demonstrerar utställningen kroppen i olika tillstånd av hälsa, smärta och sjukdom. Den jämför friska kroppar med kroppar som drabbats av en mängd olika sjukdomar och medicinska tillstånd."

Body Worlds - Hälsa webbplats

Aktuella evenemang

1 Mars till 5 Maj 2019
Musikalen Annie 

Lorensbergsteatern, Göteborg

Premiär 3 oktober 2019
Grease
Nöjesteatern, Malmö

8 oktober 2019
Bellamy Brothers
Nöjesteatern, Malmö

1 november 2019
The Show – En hyllning till ABBA Malmö Arena

10 november 2019
Babblarna – andra musikalen
”Bibbel Babbel Bubbel”
Lunds Stadsteater

27 november 2019
Paul Potts – Christmas Dreams Tour Nöjesteatern, Malmö

24 oktober - 24 november 2019
Woodstock 50 år
Riksturné 19 svenska orter

31 januari 2020
Michael Jackson’s Thriller Live
Malmö Arena

16-18 februari 2020
Game Of Thrones – The Concert Show
Riksturné 3 svenska orter

Alla arrangemang

Från tidigt 70-tal har vi genomfört hundratals arrangemang. Från Paul McCartney & Wings 1972, via Monica Zetterlund 87 till Liza Minnelli 2007. Läs mer

Callmar slott

CallmarslottPå klassisk mark i Alnarp. Det var här han föddes. Det var här i Alnarpsparken som Stefan Julius Malmström växte upp och lekte som barn. Det var här han for fram på sin trehjuling och emellanåt knackade på hos professorskan Callmar när han blev godissugen. Och det var hit – till Callmar slott – han 1999 återvände som välkänd imperiebyggare i nöjesbranschen.
Läs mer